Publicat Marţi 7 Februarie 2012 in Ultimele ştiri

Tags retea supermarket, franciza mega image

Mega Image lanseaza franciza Shop&Go in vederea extinderii retelei de supermarketuri

stire franciza mega imageRetailerul Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, anunta lansarea francizei pentru magazinele sale de proximitate, Shop&Go, unitati mai mici decat supermarketurile pe care compania le opereaza sub brandul Mega Image. Anuntul a fost facut de Mega Image pe site-ul propriu, prin care lanseaza un apel tuturor celor care detin spatii comerciale intre 120 si 200 de metri patrati pentru inchiriere. Acestia sunt invitati sa aplice direct pe site si, daca se califica pentru a deveni parteneri in program, Mega Image le pune la dispozitie spatiul comercial utilat, stocul de marfa, plata chiriei si a utilitatilor, experienta grupului in retail, precum si logistica sau marketing-ul. La randul sau, francizatul trebuie sa opereze magazinul in numele Mega Image, impreuna cu angajatii sai si, in functie de rezultatele magazinului francizatul primeste lunar un venit, suma in cauza nefiind insa specificata.

Cum se face selectia
 Conform anuntului publicat pe site-ul Mega Image, cei care doresc sa intre in program au de completat un formular online, iar daca se califica, sunt sunati pentru sustinerea unui interviu fata in fata. Odata ce este acceptat ca partener, francizatul ia parte la trainingul intern, semneaza contractul si achita o garantie (a carei valoare nu a fost facuta publica), ulterior preluand locatia alocata. Managementul personalului din magazin apartine francizatului, Mega Image acordand suport prin cunostintele pe care le are in industria de retail.

Fondata in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, cu o retea ce cuprinde 110 de supermarketuri in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov si alte orase, sub marcile Mega Image (100) si Shop&Go (10).

Sursa: Progressive Newsletter

blog comments powered by Disqus